Регистрация

Прочетох и приемам условията за ползване
Регистрация

Забравена парола

Изпратете нова парола

Вход към партньорния портал

Вход
Вашият магазин още няма профил? Регистрирайте се!
Проблем с влизането? Поискайте нова парола.

Партньорски коментари


Host.bg е един от най-големите провайдери на хостинг услуги в България. Фирмата предлага широка гама от хостинг решения като:

 • Споделена хостинг услуга;
 • Регистрация на домейн (включително и .BG, както и домейни на кирилица);
 • Виртуални сървъри (VPS сървъри);
 • Наети сървъри;
 • Колокация;
 • Стрийм хостинг (stream hosting);
 • SSL сертификати;
 • Партньорска програма;
Host.bg предоставя голяма база данни с помощна и техническа информация на http:// info.host.bg и http://blog.host.bg. 24 часовата техническа помощ е екип от добре обучени и амбицирани професионалисти, готови да Ви помогнат, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината!

Александър Иванов
Управител
Алтех ЕООД

Предлагаме стоки онлайн вече 3 години, и партнираме с пазарувай от 2 години. С тяхна помощ можахме да популяризираме сайта си и да привлечем клиенти от цялата страна. Все още голяма част от новите ни клиенти идват чрез линкове от пазарувай. Досега имахме пълната подкрепа при отстраняването на възникналите проблеми и сме щастливи да ги имаме за партньор.

Десислава Асенова
управител
Мегашоп.БГ

Мегашоп.БГ е от 7 година на пазара в областта на електронната търговия, предлагаме голям асортимент от стоки и услуги. Още от самото стъпване на Пазарувай на българския пазар, ние изградихме великолепни бизнес отношения, като сме изключително доволни от съвместната си работа с тях. Заедно успяхме да развием и подобрим визията на представяне на продуктите, за да бъдат представени най-добре пред всеки един потребител. Благодарение на партньорството си с тях ние се развихме и утвърдихме като една водеща компания в областта на интернет търговията, като с тяхна помощ увеличихме и увеличаваме продажбите си. До сега имахме пълната им подкрепа, като се надяваме това да продължи и за напред. Щастливи сме ,че имаме за партньор фирма като Пазарувай.

1
2
Our-service - BG

Публикуване на оферти на уебсайт pazaruvaj.com

Pazaruvaj.com е интернет каталог, който насочва посетителите към продуктите и услугите на партньорите ни.
При нас посетителите лесно и бързо могат да разгледат търсените продукти и магазините, където могат да ги купят.
Купувачите ще могат да стигнат директно до предлаганите от Вас продукти и услуги, ако регистрирате профил и подготвите експорт с продукти на своя магазин.

Таксуване на услугата и цени

Сайтът предлага възможност на онлайн магазините да се появяват допълнително след платената услуга чрез по-ограничено безплатно показване. За безплатното показване:

 • зададените предварително индекси за маркиране на оферти няма да бъдат зачитани от системата, така изключвайки възможността тези оферти да излизат по-нагоре в сравнителната таблица с платени оферти.
 • визуализацията на офертите може да бъде понижена, включително по отношение на логото на магазина.
 • в някои случаи достъпът до тези оферти може да бъде обвързан със степента на потребителската интеракция
 • публикуване на визуално отличие по програма Коректен магазин няма да бъде осигурявано нито на сайт Pazaruvaj, нито в widget модула за поставяне на партньорските сайтове. Независимо, дори и при безплатно листване ще поддържаме непрекъсната работа на програмата, за да могат да се събират потребителски мнения и при последващо преминаване към платена услуга (закупуване на кредит) отличията ще могат да бъдат показани.

Моделът на таксуване е PPC - препратен клик към Вашата страница*.
Новата ценова логика на Pazaruvaj цели начисляваните такси за клик да бъдат пропорционални с цените на стоките от съответните категории. Основните цени се определят според раздела (в отделни случаи и категорията) на листнатите стоки и тяхната цена, показана на pazaruvaj. (Актуалните цени можете да видите в секция "Цени на услугата").
Точни статистики за броя на кликовете и популярността на продуктите Ви можете да следите на партньорния портал. Възможно е обаче статистиките за дадена дата да бъдат показани с няколкодневно забавяне.

Безплатен Платен
Показване на продуктова страницаОграничена позиция и видимостПълно показване
Акцентиране на продуктаNem elérhetőElérhető
Показване на оценка за Коректен магазинNem elérhetőElérhető
Брой потребители, препратени към онлайн магазинадесетки на денняколко стотин до хиляди на ден
Неограничено показванеДневен лимит до 25/100 клика*Elérhető

Бързи съвети:

 • Регистрацията е напълно безплатна, без риск.
 • Платената услуга достига повече клиенти.
 • Платената услуга осигурява на бизнеса много по-висока възвръщаемост на инвестициите.

*Дневен лимит

 • до 60 активни дни - 100 клика/ден
 • след 60 активни дни - 25 клика/ден.

Защо е ефективна рекламата на pazaruvaj.com?

Нашата цел е да представим офертите, като изхождаме от критериите и нагласата на купувача. Понеже прилагаме оптимизирана категорийна система и многобройни допълнителни детайли за търсене, страницата ни гарантира лесен достъп до огромния онлайн асортимент дори и за хората без опит в ползването на Интернет. Чрез непрекъснатото усъвършенстване на технологията се стремим да отговаряме незабавно на промените в изискванията и търсенето, непрестанно да повишаваме доверието и интереса към онлайн пазаруването, и да стимулираме бизнеса на регистрираните ни партньори.

Станете наш партньор!

За да можете да се регистрирате като партньор на платформата, от Вас се очаква да имате:
 • работещ електронен магазин
 • валидни имейл адрес и телефон
 • възможност да издавате фирмени фактури (с фирмено име, данъчен номер тн.)
 • експортен файл** на предлаганите от Вас продукти, подготвен според тези изисквания, и начин за доставка на поръчките на територията на България.

Как да включите продуктите си на pazaruvaj.com?

Изгответе и поставете на уеб страницата си файл с данни за офертите. При това моля спазете точно указанията за формата на експортния ФАЙЛ НА ПРОДУКТИТЕ. Там намирате необходимите указания и примери.

* Посетителите се прехвърлят към Вашата уебстраница като кликнат върху офертата, показана на нашия сайт. За гарантиране на коректността, осигурителната ни система таксува само един път "двойните" кликвания, както и повторните кликвания от един и същ потребител

** Запазваме си правото да отказваме обработка на експортни файлове съдържащи употребявани / ремаркетирани стоки и такива с повредена опаковка, или файлове несъответстващи на изискванията посочени по-горе

.
Специални наши партньори:
unas.bg Cloudart